===|||Husaria|||===
http://www.ikariam.pl
Jeśli ktoś z Was dysponuje sporą ilością wojska prosiłabym o pomoc w pokonaniu Byczusa. Od kilku dni mnie atakuje. Przez ostatnie 2 dni była cisza a ja zaczęłam inwestować wyłącznie w wojsko w swoim mieście Gucioss i planowałam dzisiejszej nocy najechać na jego polis. Niestety on chyba postąpił tak samo i zdążył mnie wyprzedzić podczas mojej nieobecności. Właśnie trwa wojna.. i niestety o ile początkowe rundy udało mi się wygrać, teraz już mnie pokonuje i nie mam szans. Akurat skończyła się 9 runda a moje wojsko nadal próbuje bronić. Odbudowanie mocnego wojska zajmie mi sporo czasu. A zapewne on nie będzie próżnował. Także jeśli możecie i macie takie możliwości to proszę o pomoc w pokonaniu go. Swoją stolice ma na wyspie Cywaios [47:70] o nazwie Rzym. Drugie swoje miasto ma na wyspie Baiciios [47:71] o nazwie Polis. W tym mieście ma 30 hoplitów i żadnej floty.
Jak na razie sytuacja wygląda tak:
Wojska ogólnie (-Stracone wojska)
(Byczus) (gucia17)
Hoplita 32(-14) Hoplita 15(-11) 15(-11)
Łucznik 79(-27) Łucznik 12(-9) 12(-9)
Procarz 50(-40) 50(-40)
Piechur 61(-46) 61(-46)
Katapulta 2(-0) 2(-0)
Taran 1(-1) 1(-1)
Kucharz 1(-1) 1(-1)
Lekarz 1(-1) 1(-1)
Poza tym w stolicy oprócz tych wojsk, które wysłał do mnie ma jeszcze :
Wojsko w Rzym
Jednostka Ilość
Procarz 1
Piechur 2
Hoplita 12
Katapulta 3
Floty w Rzym
Statek Ilość
Balista 87
To wszystko z informacji, do których mam dostęp. Dopiszę jeszcze końcowy raport z rozgrywającej się teraz wojny. Z góry dziękuję.
Moderator
eh.. niedawno jeszcze go próbowałem namawiać do naszego sojuszu
Nie wiem jak będę miał wojsko spróbuje zaatakować
Jak na razie spróbowałbym dyplomatycznie rozwiązać problem a jeśli się nie da tylko go atakować
Moderator
Byczus napisał :
nie wiem tak sobie xD
ale juz nie bede jesli to jakis problem:P
W 17.04.2008 19:35 Iluzjonista napisał::
> Witam!
> Mam do Ciebie pytanie dlaczego atakujesz gracza o nicku gucia 17 ??
Więc prawdopodobnie sprawa rozwiązana
Moderator
no nie ja z nim gadałem jak zaczynaliśmy grę bo byliśmy jedni z lepszych na wyspie i dzięki temu łatwiej mi z nim gadać